0Dagen0Uren


Heropening clubruimte
met
beperkingen
m.i.v. woensdag 1 juli a.s.

Hierbij willen wij u informeren over de heropening van onze clubruimte. Met ingang van woensdagavond 1 juli zijn we weer open. Deze heropening gaat helaas nog gepaard met beperkingen en maatregelen om de toestroom te beperken. Wij zijn namelijk gebonden aan de 1,5 meter afstand regel en hygiëne maatregelen.

Voor alle duidelijkheid zetten we zo alle maatregelen op een rij. Maar eerst willen we melden dat de club de komende tijd ook geopend zal zijn op de vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. De woensdagavonden zijn we van 19.30 tot 22.30 uur open. Zo zullen meer leden de mogelijkheid hebben elkaar te ontmoeten.

Onze regels:

 1. Maximaal aantal bezoekers: 8 personen
 • De inrichting van de clubruimte is aangepast en er is plaats voor maximaal 8 bezoekers. Met de barman en een technische man of de QSL-manager komen we dan op 10 personen per keer. Ook verzoeken wij een ieder om de tafel- en stoel-indeling niet te veranderen, deze staan Coronaproof opgesteld.
 1. Regulering bezoekersaantal via reservering
 • Om er voor te zorgen dat er niet teveel bezoekers voor de deur staan is er een simpel reserveringssysteem in het leven geroepen. U gaat naar later genoemde link. Op de dagen dat we open zijn ziet u een tijdsblok staan. Daarachter staat tussen haakjes hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. U klikt op de tijd en in het volgende scherm vult u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in en eventueel uw call.
 • U reserveert uw plek door onderaan op “Afspraak bevestigen” te klikken.
  U ontvangt een e-mail ter bevestiging. (let op, de e-mail kan soms in uw spambox staan!)
  In de e-mail staat ook hoe u uw reservering kunt annuleren.
 • U kunt alleen reserveren voor de volgende clubbijeenkomst.
  Geef ook een ander een kans eens langs te komen en sla af en toe over of kijk op een laat tijdstip of er toch nog een plekje over is.
 • Voor het maken van een reservering verwijzen we naar de volgende link.
  Voor reserveringen op woensdag 1 juli en vrijdag 3 juli zal de site vanaf woensdag 24 juni beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u na elke bijeenkomst weer reserveren voor de week erop.
 1. Tenslotte nog uw aandacht voor een aantal belangrijke zaken:
 • Indien u verschijnselen vertoont als koorts en/of nies- of hoestbuien dan annuleert u uw reservering. In dit geval is een bezoek NIET toegestaan!
 • Voordat u de trap af gaat en de clubruimte betreedt is het verplicht eerst uw handen te reinigen. In de hal bij de trap zal gel met alcohol aanwezig zijn.
 • Binnen de clubruimte geldt de afstandsregel van 1,5 meter. De inrichting is hierop aangepast. Houd rekening met de overige bezoekers!
 • Het bezoek aan de clubruimte is voor eigen verantwoordelijkheid.

 

Het bestuur kijkt er naar uit u weer te ontvangen! Tot gauw.