OM Peter Peperkamp (PD7PN) Silent Key

Op 27 augustus 2022 overleed in zijn woonplaats Den Haag onze zeer gewaardeerde mede-amateur Peter Peperkamp PD7PN.

Peter is 74 jaar geworden.Peter was al langere tijd ziek en wist hoe het zou aflopen. Ondanks dat ging hij buitengewoon nuchter met zijn lot om. Hij heeft zich tot de laatste dag bezig gehouden met zijn hobby, vrienden en familie.
Opvallend is hoe Peter mensen wist te inspireren. Door zijn onuitputtelijke energie en enthousiasme maakte hij onder andere High Altitude Balloons, WSPR en LoRa in onze regio populair. Hij bouwde kleine zenders en ontvangers op dit gebied voor iedereen die maar wilde. Zijn laatste project was een meesterlijk idee. Een boei, drijvend op zee, met een WSPR zender en gps op zonne-energie. Dat ding zou nog een tijdlang zijn call kunnen uitzenden vanaf waar de stroming ‘m maar zou brengen. Helaas was het te kort dag voor Peter.

Peter was iemand met veel interesses en vaardigheden. Naast radioamateur was hij volop bezig met astronomie en de natuur, hij kende de naam van elke paddenstoel!

De betrokkenheid van zijn gezin blijkt uit de tekst op zijn rouwkaart:
“Peter heeft de laatste jaren heel veel voldoening en plezier gehaald uit het zijn van radioamateur. Heel veel dank aan al zijn radioamateur vrienden”

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe.
Peter heeft zijn apparatuur geschonken aan de shack van ons clubstation PI4GV.

Bedankt Peter voor je vriendschap.

Namens leden en bestuur van Veron afdeling A18 Den Haag